Quan pensem en l’Empordà ens venen al cap les cales idíl·liques de la Costa Brava o els paisatges naturals característics de la zona.

Però l’Empordà encara té molt més a oferir. Si t’interessen les visites culturals, estàs al lloc adequat. Una ruta cultural per l’Empordà et donarà una visió de la història i de les tradicions de la zona, que combinen elements antics i moderns.

Descobreix alguns dels punts culturals que valen més la pena de l’Alt Empordà!

Empúries

A Empúries faràs un autèntic viatge en el temps. Allà podràs explorar les ruïnes grecoromanes del segle VI aC. Sens dubte un dels jaciments arqueològics més importants de Catalunya.

La situació de les ruïnes és privilegiada: just davant del mar Mediterrani. Les vistes són excepcionals.

Figueres

A Figueres hi podràs visitar el famosíssim Teatre-Museu Dalí. L’edifici en si ja és d’un altre planeta. I entrar-hi et permetrà conèixer a fons les obres més icòniques de Salvador Dalí.

Precisament a l’Empordà podràs recórrer el Triangle Dalinià format pel Teatre-Museu Dalí de Figueres, la Casa-Museu Dalí de Portlligat, prop de Cadaqués i, el Castell Gala Dalí de Púbol, al Baix Empordà.

Figueres també acull el Museu del Joguet de Catalunya.

Peralada

A tan sols un quart d’hora de la Farinera, hi ha el Castell de Peralada; a dins hi ha el Museu del Castell, el Museu del Vidre i el Museu del Vi, que es va crear als anys 60.